Jouko Vaskimo

Projektinhallinnan metodologiat

Jouko Vaskimo työskentelee Aalto-yliopiston täydennyskoulutusyksikössä Aalto Pro:ssa projektinjohtokoulutusportfoliosta vastaavana kehittämispäällikkönä. Joukolla on yli 20 vuoden kokemus erilaisista ja –tasoisista projektinhallinnan tehtävistä eri toimialoilla.
Joukolla on poikkeuksellisen kattava kokoelma projektinhallinta-alan sertifikaatteja (mm. IPMA Level C, IPMA Level B, PMP, PRINCE2 Practitioner, Certified Scrum Master), ja hän toimii useissa alan luottamus- ja asiantuntijatehtävissä kotimaassa ja ulkomailla. Hän on luennoinut laajasti koti- ja ulkomaisissa korkeakouluissa sekä projektinhallinta-alan seminaareissa.
Jouko on ollut vastuussa useiden kansainvälisten organisaatioiden projektinhallinnan metodologioista, ja on perehtynyt aiheeseen laajasti monella eri tavalla.


Esityksen kuvaus:

Monet organisaatiot hankkivat, kehittävät ja käyttävät projektinhallinnan metodologioita projektinhallintaa tukemaan. Esityksessä käydään läpi projektinhallinnan metodologioihin liittyviä perusasioita, syitä projektinhallinnan metodologioiden käyttämiseen sekä tyypillisiä projektinhallinnan metodologioihin liittyviä rakenteita ja sisältöjä. Esityksessä luodaan katsaus yleisimpiin yleisesti saatavilla oleviin projektinhallinnan metodologioihin.